#Verdensmålsiværksætter

Næste ansøgningsdeadline: 24/10/2021 kl. 23.59

 

Arbejder du med et eller flere verdensmål i din startup? Er din startup klar til at tage det næste skridt, og mangler I midler til at udvikle jeres idé til det næste stadie?

 

Så har du nu en helt unik mulighed for at søge et Mikrolegat til finansiering til videreudvikling af jeres idé. Alle startups der arbejder med verdensmålene og har en god idé kan søge og der kan søges op til 50.000 kr. 

 

Danish Entrepreneurship Festival

I denne ansøgningsrunde vil otte ansøgere desuden blive udvalgt og få muligheden for til at pitche til vores live-streamings event til Danish Entrepreneurship Festival og få muligheden for at modtage feedback fra komitéen live.  

 

Mikrolegat live-streaming foregår i samarbejde med Tuborgfondet og Brian Lykke styrer showet. Eventet bliver streamet live onsdag den 24. november kl. 14.00 -15.30. Læs mere om Danish Entrepreneurship Festival her.

 

Betingelser 

Du skal som studerende være fyldt 18 år, have en god idé, og hvis du allerede har haft omsætning på din virksomhed, skal den være på under 50.000 kr.

Læs vilkår og betingelser

 

Hvordan søger jeg?

En ansøgning består af

  1. En skriftlig ansøgning – udfyldelse af ansøgningsskema
  2. Et budget, der viser hvad pengene skal anvendes til – udfyldelse af budgetskabelon
  3. Video-pitch på max 4 min.
  4. Det er derudover muligt at uploade et enkelt bilag i pdf (fx jeres forretningsplan)

Find guides her:

Budgetguide

Videopitch

- Ansøgning

 

Læs mere om ansøgningsproceduren og Mikrolegater her (hvor du også kan finde ansøgningskabeloner)

 

>>>>>>>ANSØG HER<<<<<<<

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende Mikrolegater, er du velkommen til at kontakte projektleder Tilde Reffstrup, tilde@ffefonden.dk