Mikrolegat på Danish Entrepreneurship Festival

Arbejder du med et eller flere verdensmål i din startup? Er din startup klar til at tage det næste skridt, og mangler I midler til at udvikle jeres idé til det næste stadie? Så kan I søge finansiering til videreudvikling af jeres idé via et Mikrolegat.

 

I Danish Entrepreneurship Festival-ugen bliver otte startups udvalgt til at pitche online foran en komité af kompetente erhvervsfolk og investorer og der uddeles tre Mikrolegater á 25.000 kr. Legaterne uddeles i et samarbejde mellem Fonden for Entreprenørskab og Tuborgfondet.

 

For at komme i betragtning til et Mikrolegat skal du være over 18 år og have sendt en ansøgning til os inden: d. 24. Oktober 2021.

 

 

 

Betingelser 

Du skal som studerende være fyldt 18 år, have en god idé, og hvis du allerede har haft omsætning på din virksomhed, skal den være på under 50.000 kr.

Læs vilkår og betingelser

 

Hvordan søger jeg?

En ansøgning består af

  1. En skriftlig ansøgning – udfyldelse af ansøgningsskema
  2. Et budget, der viser hvad pengene skal anvendes til – udfyldelse af budgetskabelon
  3. Video-pitch på max 4 min.
  4. Det er derudover muligt at uploade et enkelt bilag i pdf (fx jeres forretningsplan)

Find guides her:

Budgetguide

Videopitch

- Ansøgning

 

Læs mere om ansøgningsproceduren og Mikrolegater her (hvor du også kan finde ansøgningskabeloner)

 

>>>>>>>ANSØG HER<<<<<<<

 

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende Mikrolegater, er du velkommen til at kontakte projektleder Tilde Reffstrup, tilde@ffefonden.dk 

 

Facebook: Hold dig opdateret om Mikrolegater og de initiativer, Fonden for Entreprenørskab tilbyder for studerende med gode idéer, på vores facebookside