14 jun 2018

To unge piger bag nyt undertøjskoncept

18-årige Alberte Simonsen og 20-årige Simone Dahl Gustafson vandt et legat på Danish Entrepreneurship Award med virksomheden Unify Underwear. De har nu udviklet en to-delt bh, der kan varieres efter ens øvrige outfit.

At blive iværksætter 18-årige Alberte og 20-årige Simone stiftede for 1½ år siden virksomheden Unify Underwear og har siden udviklet en to-delt bh, hvor man kan udskifte rygstykket og således kombinere ryg og skål uafhængigt af hinanden.

 

Ifølge pigerne efterkommer bh'en et stigende behov hos særligt de unge forbrugere: "Vi kommer med et bud på en løsning til en pain, der gennem et øget ønske fra forbrugeren om at skille sig ud er opstået i markedet".

 

Virksomhedsstarten har været lidt af en udfordring for de to piger, men de ville bestemt ikke have været det foruden. Konceptet blev udviklet fra et skoleprojekt og vandt derefter et legat på Danish Entrepreneurship Award, hvor de også mødte deres første investor. Siden har pigerne formået at tiltrække yderligere kapital til konceptualisering og produktudvikling.

 

Unify Underwear blev lanceret mandag den 11. juni 2018.

Se virksomhedens hjemmeside