Mere hjælp til din idé

Når din startup har modtaget et Mikrolegat fra Fonden for Entreprenørskab, anbefaler vi at I søger videre ud i startup  økosystemet. Der er masser af sparring, rådgivning, netværk og også funding af hente fra en lang række aktører.

 

Mikrolegat anbefaler: 

 

Mange uddannelsesinstitutioner har tilknyttet studentervæksthuse, hvor du kan finde vejledning, rådgivning og inspiration til din idé.

 

Venture Cup

Venture Cup er den største idekonkurrence i Skandinavien for universitetsstuderende. Konkurrencen består af flere stadier, hvor deltagende hold indleverer deres idé eller projekt til bedømmelse af en professionel jury. I løbet af konkurrencen, udvikles idéer til investeringsklare forretningsplaner. For hvert stadie i konkurrencen tildeles forskellige præmier. 

 

Danish Tech Challenge

Danish Tech Challenge er Danmarks førende acceleratorprogram for hardware startups. Hvert år udvælges 20 hardware startups til et fire måneders program med rådgivning, mentorteams, eksponering for investorer og muligheden for at blive vinderen af Industriens Fonds Iværksætterpris og 500.000 kr.

 

InnoBooster: Innobooster er et program der investerer i små og mellemstore virksomheder med et klart vækstpotentiale samt nye, lovende start‐up virksomheder. Innobooster investerer 50.000 - 5 mio. kr. i lovende projekter, der demonstrerer nytænkning og stort markedspotentiale. Læs mere om InnoBooster her.

InnoFounder: Innofounder er et 12 måneder langt fuldtidsforløb, der har til formål at accelerere udviklingen af din iværksætteridé fra de tidlige faser til et stadie, hvor du er klar til at gå på markedet eller hente investeringer. Læs mere om Innofounder her.

 

Som medlem på iværksætterordningen af DI, får din startup et års gratis medlemskab og kan herefter fortsætte med almindeligt medlemskab. Som medlem har I mulighed for at benytte services som hjælp til eksport og etablering i udlandet, personalejuridisk rådgivning, Industriens Barselsfond og deltagelse i netværk og en lang række arrangementer, hvor I møder DI’s øvrige 18.000 medlemmer.

 

Dansk Erhverv for Iværksættere

Dansk Erhverv tilbyder et års gratis Iværksættermedlemskab. Medlemmer får adgang til en række services fra Dansk Erhverv, herunder invitationer til events, kurser om bl.a. marketing og HR, Dansk Erhvervs standardkontrakter og meget mere.

 

Erhvervsstyrelsen

Få tjek på reglerne for din forretningsmodel her.

Få overblik over de 3 opstartsfaser, du skal kende, når du starter virksomhed. Læs her.

 

En hjemmeside udviklet af Patent- og Varemærkestyrelsen i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab og er et website, der særligt henvender sig til undervisere og studerende, som beskæftiger sig med innovation og entreprenørskab.

 

Opfinderrådgivningen

Opfinderrådgivningen kan hjælpe når der findes en god ny produktide som ikke omsættes til traditonelt entreprenørskab og iværksætteri med start af egen virksomhed. Opfinderrådgivningen hjælper til med alternative forretningsmodeller som licensering eller salg af rettigheder.