29 jun 2022

Endnu engang belønnes gode idéer med Mikrolegater

I denne runde, som er nr. 40 siden initiativet startede i 2011, er der blevet uddelt 32 legater til studerende med gode idéer. Formålet med uddelingen af legater er at hjælpe de studerende med at vækste deres idé.

19 af de 32 uddelte legater var verdensmålslegater og her arbejder de studerende aktivt med ét eller flere af FNs 17 verdensmål i deres idéer. Idéerne bliver belønnet med legater på op til 50.000 kr. og pengene skal bruges på at udvikle idéen og bringe den tættere på markedet.

 

Denne gang spænder idéerne bredt fra bl.a. en online platform, som skal skabe de bedste forudsætninger for en sund graviditet, en telemedicinsk sundhedsteknologisk løsning til folk med hjertekarsygdomme, til et sundere og mere bæredygtigt alternativ til chips.

Vi ønsker alle mikrolegatmodtagerne stort tillykke og god vind fremover. Vi glæder os til at se, hvor startup rejsen fører jer hen!

 

Kender du nogle studerende med en god idé og en iværksætter i maven? Så har de også mulighed for at ansøge om et Mikrolegat! Næste ansøgningsfrist er d. 1. september 2022 kl. 23.59. Læs mere og ansøg her: https://mikrolegat.ffe-ye.dk/