20 sep 2019

Mikrolegatmodtager lander tocifret millioninvestering og partnerskab med global betonaktør

Teknologivirksomheden Sensohive, der udvikler avancerede sensorer til en lang række industrier, har netop fået en tocifret millioninvestering og et partnerskab med en stor canadisk virksomhed, der sikrer dem adgang til et globalt marked.

Sensohive blev grundlagt i 2014, og i 2015 modtog de et Mikrolegat fra Fonden for Entreprenørskab. Det blev startskuddet for den odenseanske virksomhed, der nu er blevet en teknologivirksomhed med globalt aftryk. 

Fonden for Entreprenørskab var de allerførste, som troede på vores meget tidlige idé. Mikrolegatet på 50.000 kr. betød, at vi kunne afprøve vores første prototype hos en kundeDet er enormt fedt, at vi her 4 år efter kan byde en investering velkommen på et pænt tocifret millionbeløb fra en stor nordamerikansk virksomhed i branchen,” siger Casper Harlevco-founder og CEO for Sensohive 

 

 

Intelligente sensorer til betonindustrien 

Sensohive lancerede for 2 år siden Maturix, der ved hjælp af en lille sensor i betonen kan fortælle entreprenøren, præcis hvilken styrke beton har under hærdningen. Derved kan de undgå unødig ventetid og mindske spild. Siden lanceringen er der kommet fart på forretningen, og løsningen er allerede i brug hos flere af verdens største entreprenører og elementfabrikker. Med det nye partnerskab og investeringen fra canadiske Kryton International Inc. er Sensohive klar til at udvide forretningen.  

”Vi har allerede stærke partnerskaber i Holland, Tyskland, Belgien, Sverige, Norge og med DK Beton herhjemme, hvor vi bl.a. leverer monitoreringsløsningen, Maturix, til store infrastrukturprojekter, så det er oplagt at sætte yderligere ind på disse markeder. Med partnerskabet banker vi samtidig på døren til USA, Canada og Mexico, hvor vi forventer at Kryton Internationals netværk, brand og erfaring kommer os til gode, siger Casper Harlev. 

Investeringen betyder, at det nu ca. 10 mand store team i Odense skal udvide med flere ansatte og nye produkter over de kommende år. Det forventes ligeledes, at Sensohive i år rammer en tocifret millionomsætning på deres sensorløsning til byggebranchen kaldet Maturix. 

 

Læs mere om Sensohive her.