CPH Business

Inkubatoren

Inkubatoren, Cphbusiness’ kontorfællesskab til startup-virksomheder, findes på campus Søerne og campus Lyngby. Her kan du blive optaget, hvis det vurderes, at du seriøst kan og vil udvikle din forretning. Inkubatoren tilbyder et inspirerende kontorfællesskab, et dynamisk entreprenørnetværk, forretningsudviklingssamtaler samt sparring og rådgivning fra det professionelle Advisory Board.

 

Inkubatoren arrangerer både idéforløb og etableringsforløb alt efter, hvor langt de studerende er med deres iværksætteridé. Du kan også få åben rådgivning, og efter afsluttet uddannelse har du mulighed for at blive en del af GROWnetværket. Som studerende på Cphbusiness har du derudover mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer med fokus på innovation og entreprenørskab.

 

Bliver du optaget i Inkubatoren forventes du at være aktiv i udviklingen af din forretning, bidrage til fællesskabet i Inkubatoren, deltage i en række faste møder og repræsentere Cphbusiness ved forskellige arrangementer. Du skal derudover løbende dokumentere dine resultater for fortsat at have adgang til Inkubatorens faciliteter.

 

 

Læs mere om entreprenørielle aktiviteter på Cphbusiness her