Erhvervsakademi Aarhus

Studentervæksthuset GROW

Studentervæksthuset GROW er for dig, enten har en iværksætter i maven, har en god idé, allerede har en virksomhed eller skal i praktik i egen virksomhed. Her har du mulighed for at få vejledning ift. dine entreprenørielle idéer, deltage i læringsaktiviteter og events samt få adgang til kontorfaciliteter og maker lab’et CREATE.

 

Hos GROW kan du få hjælp til at afklare, om entreprenørskab er noget for dig, og du kan få støtte og vejledning til at udvikle og realisere dine entreprenørielle idéer. Du kan søge om en kontorplads med adgang til køkkenfaciliteter og opbevaring samt gode muligheder for tværfagligt netværk og sparring fra undervisere. Herudover får du adgang til CREATE, hvor det er muligt at skabe prototyper.

 

CREATE

CREATE er Erhvervsakademi Aarhus’ maker lab. Her kan man frit benytte forskellige værktøjer til at skabe prototyper. Der er bl.a. mulighed for 3D-print, virtual reality, folieskæring og diverse pap, papir, tape og lim. Herudover er der tilknyttet en fast underviser samt studentermedhjælpere, som kan besvare spørgsmål og give konkret vejledning til udviklingen af din virksomhed.

 

Læs mere om entreprenørielle aktiviteter på EAAA her