IBA Erhvervsakademi Kolding

Iværksætterrådgivningsfunktionen GoBizz, IBA Erhverv, er akademiets afdeling for erhvervskontakt samt for innovations- og prototypefaciliteter.

 

IBA Erhvervsakademi Kolding har indgået eksterne samarbejdsaftaler med de lokale vækst- og inkubationsmiljøer drevet af Kolding kommunes erhvervsfunktion Business Kolding. Tilbuddene omfatter bl.a. rådgivning, deltagelse i netværk samt forskellige forløb, hvor der arbejdes med udvikling af forretningsidéen.

 

Prototypefaciliteter

Akademiets egne prototypefaciliteter er tilknyttet uddannelserne og står til rådighed for studerende, der har behov for at arbejde med en fysisk formidling af deres idé eller forretningsmodel.

 

Innovationsværksted

Akademiets innovationsværksted tilbyder dig som studerende mulighed for at dykke ned i faserne i en innovationsproces – fra behov til færdige og implementerbare løsningsforslag.

 

Pakhuset i Kolding Syddanske

I Pakhuset i Kolding kan du benytte prototypefaciliteter og få gratis plads i et professionelt kontorfællesskab sammen med andre iværksættere. Desuden kan du som studenteriværksætter få adgang til rådgivning og sparring via et stort netværk af virksomheder. Pakhuset er tilgængeligt for studerende på alle videregående uddannelsesinstitutioner.

 

Læs mere om entreprenørielle aktiviteter på IBA her