KEA

Tilbuddene i KEA's hubs og labs skal sikre dig som studerende mulighed for at opstarte, videreudvikle og kvalificere idéer og produkter på tværs af KEA. Du kan deltage i forskellige forløb alt efter, hvor langt du er med udviklingen af din idé. Samtidig kan du få råd og vejledning om mange forskellige aspekter af iværksætterlivet på KEAs bibliotek, eksempelvis patent- og designbeskyttelse, idéudvikling og funding.

 

Nordic Entrepreneurship hubs

Med udgangspunkt i KEAs egne samt de øvrige partnerinstitutioners iværksættermiljøer giver Nordic Entrepreneurship hubs dig som studenteriværksætter adgang til en større palet af prototype-værksteder, kontorpladser, specialiseret viden, rådgivning og netværksaktiviteter. Du får også adgang til fleksible startup- og vækstpakker, sparringsevents og andre entreprenørskabs- og produktudviklingsaktiviteter.

 

Maker Lab

Makerlab er et eksperimentelt og erfaringsbaseret laboratorium og prototypeværksted. Målet er at understøtte innovation, eksperimentering, produktudvikling og entreprenørskab hos studerende på KEA.

Som studerende kan du lære via test af metoder og udvikling af prototyper i såvel curriculære som ekstracurriculære sammenhænge i et miljø, der forener teknologi, uddannelse, læring og produktudvikling. Makerlab faciliterer desuden samarbejdsrelationer mellem studerende, virksomheder og andre eksterne parter.

 

Material Design Lab

Material Design Lab tilbyder interne og eksterne tilbud. De interne tilbud består blandt andet af rådgivning og vejledning i materialeteknologi, bæredygtighed og produktion, brug af laboratorium, workshops mm.

De eksterne tilbud består af rundvisninger, sommerskole (mod betaling) foredrag, workshops og andre events.

 

Tech Loungen

Tech Loungen på Lygten 16 er et eksperimentarium for ny teknologi, og her er mulighed for at låne diverse tech-dimser, bl.a. VR, 360 kameraer og Amazon dot.

 

Læs mere om entreprenørielle aktiviteter på KEA her