Zealand - Sjællands Erhvervsakademi

Zealand - Sjællands Erhvervsakademis startup zones i Roskilde og Køge – og snart også i Slagelse - tilbyder dig coaching, workshops og events, kontorpladser samt deltagelse i pitch- og idékonkurrencer. EASJ har også et eget Fablab og mindre makerspaces/labs, hvor du kan lave prototyper. 

 

Læs mere på følgende link:

Startup Zone

Hovedsiden, hvor du kan læse generelt om Startup Zones.

 

Startup Zone Roskilde

EASJs største inkubator, Drivhuset, findes i Roskilde og tilbyder coaching efter behov, løbende inspirationsoplæg, workshops og en årlig camp. Du kan som studerende deltage i pitch- og idékonkurrencer samt regionale og nationale mesterskaber (2-3 gange årligt). Herudover er der ca. 15 kontorpladser for studerende.

 

Startup Zone Køge

Startup Zone i Køge tilbyder coaching efter behov, løbende inspirationsoplæg og workshops (5 gange årligt). Du kan som studerende deltage i pitch- og idékonkurrencer samt regionale og nationale mesterskaber (2-3 gange årligt). Der er ca. 7 siddepladser for studerende.

 

Startup Zone Slagelse

Siden for Startup Zone i Slagelse er under opbygning. Det er planen, at den kommer til at køre på samme måde de to øvrige startup zones sider.

 

Samarbejde med Væksthus Sjælland

Erhvervsakademi Sjælland samarbejder med Væksthus Sjælland om en model, hvor iværksætterpraktikanter på EASJ har mulighed for at komme i vækstfabrikforløb i deres 10 ugers praktikperiode. Det foregår på lige fod med andre iværksættere i Væksthus Sjællands Vækstfabrikker.

 

Maker Startups

Maker Startups skal styrke iværksætterkulturen gennem et samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Projektet skal bl.a. gøre studerende i stand til at frembringe fysiske prototyper. Ved at løse konkrete problemstillinger vil studerende få et større indblik i, hvad det vil sige at drive egen virksomhed, samt udvikle kompetencer, der er efterspurgte af erhvervslivet.

 

Fablab og Maker Spaces

Giver dig som studerende adgang til forskellige tekniske laboratorier og makerspaces på Erhvervsakademi Sjællands afdelinger. EASJ har derudover fået overdraget Fablab Danmark fra Væksthus Sjælland. I de forskellige fablabs og makerspaces kan du lave pretotyper og prototyper som forstadier til egentlig produktudvikling.

 

Læs mere om entreprenørielle aktiviteter på EASJ her