Syddansk Universitet

Som studerende på Syddansk Universitet kan du bruge de forskellige tilbud under SDU RIO (Research & Innovation Organisation). SDU RIO understøtter samspillet mellem forskning, uddannelse, erhvervsliv og den offentlige sektor.

 

SDU Entrepreneurship Labs er fællesbetegnelsen, der går på tværs af alle campusser. Der er aktiviteter i Odense, Kolding og Sønderborg samt Esbjerg og Slagelse campus, som blev koblet på fra foråret 2018. Inkubatormiljøerne er i udgangspunktet kun for SDU’s studerende.

 

 

SDU Cortex Lab - Odense

Ved Cortex Lab kan du som studenteriværksætter deltage i aktiviteter, der kan inspirere og kvalificere dine iværksætterambitioner, fx workshops, inspirationsarrangementer og netværksarrangementer. Du kan også benytte dig af workshop- og mødelokaler, design- og prototypefaciliteter som fx 3D printere. Endelig er der også mulighed for at bo sammen med andre iværksættere i tilknytning til Cortex Lab gennem tilbuddet ”Cortex Floor”.

 

SDU MakerLab - Kolding

SDU Makerlab er et prototypeværksted, hvor studenteriværksættere gratis kan eksperimentere med 3D print, tekstilbearbejdning, lodning og meget mere. SDU Makerlab er placeret i Pakhuset (Syddanske Forskerparker) i Kolding. Studerende i SDU MakerLab kan benytte sig af de samme tilbud og programmer som i SDU Cortex Lab.

 

Startup Alsion – Sønderborg

Startup Alsion er et inkubationsmiljø med et fælles fysisk miljø på tværs af EASV (ErhvervsAkademi SydVest) og SDU. Sønderborg Iværksætterservice er ligeledes en del af samarbejdet. Tilbuddene og programmerne er de samme som hos SDU Cortex i Odense.

 

 

Læs mere om entreprenørielle aktiviteter på SDU her